Burrin që po priste në radhë, e ngatërroi për bankomat (Video)

Në Malajzi është regjistruar momenti, kur një klient i hutuar e ka ngatërruar bankomatin.

Klienti shkurtpamës, nuk e ka ngatërruar atë me një aparat tjetër për nxjerrjen e parave, por me një burrë me trup të madh, transmeton Telegrafi.

I hutuar duke e shikuar kuletën, ai nxjerr kartelën dhe e fut tek krahu i burrit me këmishë me ngjyra.
Këtij të fundit nuk i duket kjo ngjarja aspak interesante, teksa të gjithë fillojnë të qeshin me këtë ngatërresë. /Telegrafi/

Shpërndaje.