Gruaja zbuloi tradhtinë e burrit nëpërmjet djalit të tyre të vogël

Një grua në provincën e Izmirit në Turqi pas divorcit nga bashkëshorti ka fituar 30.000 lira turke kompensim. Kjo pasi ajo dëshmoi në gjykatë tradhtinë e burrit të saj.

Por, mënyra se si zbuloi ajo se burri i saj kishte një tjetër është interesante. Kur vërejti se bashkëshorti po i vinte me vonesë në shtëpi, ajo nisi të dyshonte.

Kështu, ajo kishte hyrë në llogarinë e Facebook të të shoqit dhe kishte gjetur materiale që e implikonin atë në një aferë.

Por kjo nuk është e tëra. Gruaja, kishte vendosur një përgjues në xhaketën e djalit të tyre, kur burri e mori këtë të fundit për një fundjavë jashtë qytetit

Aty u zbulua gjithçka, gruaja u divorcua dhe mori dëmshpërblimin.

Shpërndaje.