Mundohet ta presë devenë, ajo me një të goditur e mbyt në vend (Pamje të rënda)

Një deve e ka mbytur në vend një burrë, kur ky i fundit po mundohej ta priste teksa ajo e kishte një këmbë të lidhur me litar

Me një mjet të mprehtë i afrohet devesë e cila qëndronte e ngritur në tri këmbë. Ajo e godet personin me këmbën tjetër dhe e mbytë në vend.

Kështu ka treguar një person i cili e ka publikuar videon në faqen e njohur për video amatore, Live Leak. Sipas publikuesit ngjarja ka ndodhur në Pakistan.

Shpërndaje.