Në Gjilan nesër mbahet panairi i sportit

Nën ombrellën e Komunës së Gjilanit, gjegjësisht njësisë për sport nesër në Gjilan do të organizohet panairi i sportit.

Komuna njofton se panairi i sportit do të mbahet me daten 14 shtator 2017 (e enjte) ne ora 10:00 ne sheshin “Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha”. /gazetaliria.com/

Shpërndaje.