Qesharake: Lopa ndërpret ndeshjen (Video)

Nuk ndodh vetëm në Kosovë që kafshët të hyjnë në terrenet sportive

Në Bullgari ka ndodhur një gjë e jashtëzakonshme. Gjatë ndeshje miqësore mes PFC Botev dhe AEL Limassol një lopë ka hyrë në fushë.

Kjo ka bërë që ndeshja të ndërpritet për disa minuta, derisa lopa është larguar nga fusha, shkruan Express.

Shpërndaje.