​Anna Kournikova, tenistja me seksi (Foto)

Kur trajneri legjendar i tenisit, Nick Bollettieri, kishte hedhur shikimin kah dhjetëvjeçarja, Anna Kournikova, kishte thënë vetmevete: “O Zot!”.
Edhe pse kanë kaluar dy dekada, Bollettieri 84-vjeçar, e ka kujtesën të freskët dhe ende e mban në mend orën e saktë dhe vendin ku e kishte takuar Kournikovan. Ishte fusha numër 40 dhe ora 08:50 e mëngjesit.

“Kjo vajzë e vogël vjen afër meje duke vrapuar dhe më thotë “kam ardhur për mësime të tenisit””, kujton Bolletieri, i cili është trajner më famë, pasi ka qëndruar pranë tenistëve që ishin numër një në botë si Andre Agassi, Jim Courier dhe Monica Seles.

“Mendova me vete se kush është kjo. Nuk i bërtita, pasi ishte e pamundur ta bëja një gjë të tillë ndaj një vajze që thoshte se kam ardhur dhe jam gati për mësime. Në të vërtetë, ajo vajzë e vogël ishte plotësisht gati, pasi pushtoi botën e marketingut sportiv dhe tërhoqi më të madhe vëmendjen e medieve botërore”, ka shtuar më tej Bollettieri.

Sot, Ana është një teniste e suksesshme, përveç kësaj është njëra ndër më të bukurat në këtë sport.

ana-2_1447601091-7015824

ana-3_1447601097-6310398

 

 

ana-6ana-7

ana-8

ana_1447601094-9754316

ana-4