​Boshnjakët nuk mbajnë një minutë heshtje për viktimat e Parisit, thërrasin emrin e Palestinës (Video)

Tifozët e Bosnjës dhe Hercegovinës kanë bërë një gjeste të ulët para ndeshjes se kthimet ndaj Irlandën.

Tifozët e Bosnjës dhe Hercegovinës kanë refuzuar të mbajnë një minutë heshtje në nderë të viktimave të sulmit terrorist në Paris, në ndeshjen e Play Offit për kualifikimin për Euro 2016 në udhëtimin në Irlandë.

Në momentin e thirrjes për një minutë heshtje, mbështetësit e Bosnjës kanë filluar të fishkëllejnë dhe të thërrasin emrin e Palestinës.

Në të gjitha ndeshjet e futbollit në botë që u zhvilluan këtë fundjavë, u mbajt nga një minutë heshtje, në nderim të të vrarëve nga sulmet terroriste në Paris.