​E tmerrshme: Ja se çfarë i nxorën nga fyti këtij njeriu [FOTO]

Një gjësend në formë briri, i gjatë 11 centimetra dhe me diametër prej 2 centimetrash i është nxjerrë një personi nga fyti

Në fytin e 46vjeçarit është rritur një bri i vërtetë, i cili i ka shkaktuar probleme të mëdha.

Përmes operacionit briri është hequr me sukses nga fyti, transmeton Gazeta Express nga Telegrafi serb.

Në anën tjetër mjekët ende nuk e dinë origjinën e formimit të këtij briri, ndërsa thonë se ai është dërguar në laborator për ekzaminim.

“Ekziston mundësia që briri të jetë formuar nga ndonjë virus, ndonjë djegie, inflamacion ose rrezatim uraniumi”, ka thënë Dr. Novak i cili edhe ka hequr bririn nga fyti.

1_1439814080-9021917