​Hamilton i quan aktivistët e Vetëvendosjes shtazë

Analisti politik nga Britania e Madhe, Daniel Hamilton, ka komentuar ngjarjet në Kuvendin e Kosovës

Në profilin e tij në Twitter, Hamilton ka thënë se ultra nacionalistet kanë gjuajtur sërish gaz lotsjellës dhe sprej me pipër djegës në Parlamentin e Kosovës.

“Vetëvendosje absolutisht janë shtazë. Kur një deputet i zgjedhur përdor sprej me piper djegës ndaj Qeverisë dhe Parlamentit të Kosovës është gërditshme”, ka shkruar Hamilton.

Daniel Hamilton njihet për shkrimet e shumta për Kosovën. Ai është analist dhe konsultant politik.

e_1447776829-1596125