​Hoteli qe vizitohet prej shpirtrave të vdekur (Foto&Video;)

Dhomat janë përmbysur, dritaret janë të thyera. Kjo është pamja e parë e hotelit Baker në Texas, i cili mendohet se vizitohet nga shpirtërat e vdekur.

Një fotograf ka vendosur ta vizitojë atë pas disa dekadash, pasiqë ai është mbyllur në vitin 1972.

Aty kanë qëndruar edhe figura të njohura si Judy Garland, Clark Gable, Roy Rogers dhe Three Stooges.

1 2 3 4 5 6 7

Mendohet se një nga “vizitoret” më të shpeshta të hotelit, është një grua e cila ka vdekur që prej kohësh, por ajo grua ka bërë vetëvrasje po në atë hotel.

 

8 9