​Komandantja Supreme e Kosovës kontrollon armët

E para e shtetit, Atifete Jahjaga, ka marrë pjesë në aktivitetet e organizuara me rastin e Ditës së Forcës së Sigurisë së Kosovës, në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë. Këtë vizitë ajo e shfytëzoi edhe për t’i kontrolluar disa armë.

Gjatë vizitës ajo u shoqërua nga ministri i FSK-së, Haki Demolli dhe komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama.

Këtë vizitë presidentja e Kosovës e shfrytëzoi për të “testuar” disa armë të FSK-së për të parë anën e “fortë” të presidentes.

atifete1

atifete2

atifete3