​Lugina proteston për librin në gjuhen shqipe

Protestat për librin shqip në Luginën e Preshevës, të cilat filluar në Preshevë, do të vazhdojnë edhe në Bujanoc.

Ky është njoftimi që ka dhënë Këshilli studentor i Luginës së Preshevës.

Marshi paqësor i studentëve dhe nxënësve të Luginës së Preshevës në Bujanoc, do të mbahet sot me motot “Dua Abetaren time” dhe “Duam librin shqip”

Marshi protestues do të niset nga Shkolla e mesme “Sezai Surroi” në orën 13:20.