​Pesë mënyrat si ta ftosh një vajzë në takim

Mos i jepni asaj hapësirë të mendoj nëse takimi me ty do t`ia vlej ose jo. Bëjeni ftesën në atë mënyrë që ajo të dal sigurt me ju

Mënyra më e mirë për të bërë një vajzë të ketë simpati për ty është të jesh i qartë në atë që e kërkon, kështu që bëjani me dije që ajo nuk do t`i bije pishman nëse kalon kohë me ty. Këto janë disa format:

1.Pyete për të premten, sepse në këtë mënyrë duke i dhënë asaj hapësirë disa ditëshe i bëni me dije që ju interesoni për kohën e saj, nëse ajo është e nxënë lejojeni ta zgjedh vet ditën.

2.Pretendo që është viti 1999. Dy fjalë, telefonoi. Ajo do të ishte shumë më e lumtur të dëgjonte zërin tuaj se sa të merrte një mesazh nga ju.

3.Ji i qartë. Tregoi qartë që ju jeni duke e ftuar atë për takim, e jo për shoqëri, kështu ajo nuk do të ishte konfuze.

4.Mos u bëjë dembel duke pritur deri në ditën që do të dilni për të menduar planet se si do ta kaloni ditën, rregullojeni këtë gjë më herët.

5.Çka nëse ajo ju fton juve ? Kushtojeni vëmendje asaj çfarë ajo thotë, gjithashtu kushtojeni vëmendje edhe veshjes së saj dhe asaj se çka adreson veshja e saj./kosovapress/