​Ronaldo përmend sërish Messin, tani bën edhe shaka (Video)

Cristiano Ronaldo duke folur rreth filmit të tij, kur ‘Universal’ kishin ardhur tek klubi për ta pyetur atë rreth dokumentarit, ai tregoi se ishte i habitur dhe i hamendësuar.

Më pas gazetari ndërhyn duke i thënë Ronaldos: “Ju ishit i habitur se pse ata nuk kanë kërkuar Leo Messin, por juve?!” dhe Ronaldo me shaka i përgjigjet, “Jo, por ata ishin duke kërkuar futbollistin më të mirë në botë”.

Për më shumë ndiqeni videon.

https://www.facebook.com/ShortFootballVideos/videos/1122637774497219/

Ross: “Why did they make a movie about you? Why not about Leo Messi?”
Ronaldo: “Because they wanted to make a movie about the best player in the world.