10 vende të Shqipërisë që duken si në përralla

Kruja

Shqipëria është një vend me një histori të madhe, edhe pse shumë udhëtarë nuk dinë shumë gjëra për vendin, ne të lazy penguins mund të garantojmë se mund të jetë një destinacion i shkëlqyer turistik për të gjithë llojet e udhëtarëve.

E ndodhur në Mesdhe, Shqipëria është pjesë e Ballkanit dhe ka verë të nxehtë dhe të thatë dhe dimër të butë nëpër ultësira (çfarë doni më shumë djema? Mund ta vizitoni vendin përgjatë të 12 muajve të vitit!).

Nëse doni të dini diçka më shumë lidhur me vendet e mrekullueshme të Shqipërisë, shihni më poshtë këto foto mahnitëse që duket sikur janë shkrepur në Parajsë.

Albanian-Riviera

BeratApolloniaLake KomanGjirokastraKrujaShkodraVloreKsamilSarande