20 kafshë qesharake që pëlqejnë të eksplorojnë (Foto)

Ndoshta asnjëherë nuk do ta kuptojmë arsyen se pse kafshët i lëpijnë dritaret dhe objektet e qelqit; shkencëtarët thonë se kjo mund të jetë mënyrë e tyre për ta eksploruar botën përreth tyre, ose për të kuptuar se si funksionojnë këto gjëra me shkëlqim dhe të çuditshme.

Këto miq të vegjël të mbuluiar me qime, janë kapur në mes të hulumtimeve të tyre shkencore.

1445655-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-16__700 1445705-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-17__700 1445805-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-1__700 1445855-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-15__700 1445905-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-13__700 1445955-650-1461218210-funny-animal-pics-awesomelycute-com-4085 1446005-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-11__700 1446055-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-12__700 1446155-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-21__700 1446205-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-5__700 1446255-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-6__700 1446305-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-7__700-1 1446355-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-9__700 1446405-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-4__700 1446455-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-36-1 1446505-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-22__700 1446555-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-23__700 1446605-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-24__700 1446705-650-1461218210-funny-animals-licking-glass-14__700