20 përzgjedhësit më të mirë në botë, De Biasi në top pesëshe

Ganni de Biasi është përzgjedhësi i pestë më i mirë në botë.

E përditshmja angleze, Telegraph ka përzgjedhur 20 përzgjedhësit e kombëtareve më të mira në botë, në mesin e të cilëve është edhe Gianni de Biasi i Shqipërisë.

De Biasi cilësohet si përzgjedhësi i pesë në botë, duke lënë shumë emra të mëdhenj mbrapa tij, pasi mori një kombëtare të vogël si Shqipëria, e të cilën e drejtoj drejt Kampionatit
Evropian.

Në vendin e parë është Joachim Low, i ndjekur nga Jorge Sampaoli i Kilit, Lars lagerbak i Islandës dhe Vincente del Bosque i Spanjës.

Më poshtë keni listën e 20 përzgjedhësve më të mirë:

1.Joachim Low – Gjermani
2.Jorge Sampaoli – Kili
3.Lars Lagerbak – Islandë
4.Vincente del Bosque – Spanjë
5.Gianni de Biasi – Shqipëri
6.Michael O’Neill – Irlanda e Veriut
7.Marcel Koller – Austri
8.Jose pecerman – Kolumbi
9.Antonio Conte – Itali
10.Chris Coleman – Uells
11.Marc Wilmots – belgjikë
12.Roy Hodgson – Angli
13.Rui Aguas – Kape Verde
14.Gerardo Martino – Argjentina
15.Oscar tabarez – Uruguai
16.Didier Deschamps – Francë
17.Anghel Irdanescu – Rumani
18.Vahid Halilodzic – Japoni
19.Martin O’Neill – Republika e Irlandës
20.Jurgen Klinsman – USA