A do të bëhet Ramush Haradinaj Kryeministër dhe Hashim Thaçi President (VIDEO)

Sonte në RTK është transmetuar emisioni “Komiteti”, prodhim i Gazetës Express për televizionin publik. Të ftuar kanë qenë dy përfaqësues të shoqërisë civile, Petrit Zogaj dhe Agon Maliqi.

Ata kanë komentuar mundësinë se kur të vjen kohë për zgjedhjen e Presidentit, në shkurt të vitit të ardhshëm, të ndryshojë koalicioni aktual qeverisës.

Dëgjojeni çfarë thonë ata: