A është vrarë vërtetë Muamar Gadafi…? (FOTO)

Me shumë mundësi Muamar Gadafi, ish-lideri libian, po shijon pushimet i qetë në një parajsë fiskale… Është ende një hipotezë por që sa vjen edhe përforcohet edhe më shumë, pasi një gazetë algjeriane, ka publikuar lajmin se, personi që u torturua dhe më pas u vra nga forcat kryengritëse është Majid Ali Al Andalus, sozia e Gadafit.

Lideri libian u vra në Sirte në vitin 2011. Ndërkohë mësohet se një organizatë e varur nga Kombet e Bashkuara ka kërkuar zyrtarisht hetimin për këtë ngjarje.

1

2

3

4

5

6

7

89

Libyan leader Muammar Gaddafi is protected by bodyguards as he crosses the border from Togo to Benin in Hillacondji, June 15, 2008. Gaddafi is due to attend the summit of the Sahelo-Saharan Member States (CENSAD) in Benin. Picture taken June 15, 2008. REUTERS/Charles Tossou (BENIN)

Libyan leader Muammar Gaddafi is protected by bodyguards as he crosses the border from Togo to Benin in Hillacondji, June 15, 2008. Gaddafi is due to attend the summit of the Sahelo-Saharan Member States (CENSAD) in Benin. Picture taken June 15, 2008. REUTERS/Charles Tossou (BENIN)