A po shkojim a po kthehemi?

Duket se dorëheqja e pastaj mospranimi i dorëheqjes nga ana e klubeve është bërë trend në futbollin e Kosovës

Pas largimit të Ismet Munishit nga Hajvalia janë edhe dy trajner tjerë që kanë dhënë dorëheqje sot. Gani Sejdiu nga Feronikeli dhe Bekim Shotani nga Kosova e Vushtrrisë.

Nuk bënë te çuditemi nëse rikthehen sërish te skuadrat e tyre ngase raste të tilla kanë qenë të panumërta në futbollin e Kosovës.

E para për të qenë prezent në media e dyta për ti rritur rrogën vetes ose për të alarmuar klubet tjera që të bëjnë ofertë më të mirë.

Kjo varianta e dytë iu ka kushtuar trajnerëve në kredibilitet dhe kjo është më se e vërtetë. Gabimet vazhdojnë përsëritjen./sportali.net/