AAK kërkon që projektligji që i largon veteranët nga rritja e pensionit të ndryshojë

Grupi Parlamentar i AAK-së, ka kërkuar të shtunën që qytetarëve tu mundësohet tërheqja e mjeteve nga Trusti. Gjithashtu, ata kanë kërkuar që krahas rritjes së pagës minimale, të largohen kushtëzimet për veteranët dhe të përfshihen në pagën minimale.

Shefi i GP të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë se arsyeja që AAK ka votuar kundër në seancën e djeshme ka qenë që shumë kategori i largon nga përfitimi. 

//zeechumy.com/4/5086363