AAK-NISMA: Fort po ngutet Visar Ymeri (Video)

Blloku opozitar tashmë është ndarë dhe rrugët e Vetëvendosjes me dy partitë tjera opozitare, AAK dhe NISMA, janë të ndara, ka deklaruar kryetari i Vetëvendosjes, Visar Ymeri.

Vetëvendosje ka akuzuar dy partitë tjera opozitare se po mbajëa takime të fshehta me partitë në pushtet.

Ndërsa, dy subjektet e tjera opozitare, AAK-NISMA, i kanë quajtur të ngutshme deklarata t e Ymerit. Sipas tyre, Vetëvendosje duhet të rreshtohen në krahun e partive që janë kundër Qeverisë dhe jo të jetë me ata që janë pro Qeverisë. /21 Media/