Adelina Ismaili “kallë” klubet e natës (VIDEO)

“Sajzezo” bashkëpunimi i Adelina Ismailit me Elita 5 mbetet një nga këngët më të bukura të repertorit të këngëtares.

Ndonëse ka kaluar më shumë se një dekadë nga koha e publikimit të saj, ajo vazhdon të këndohet dhe të pëlqehet pa fund.

Kjo video që është postuar në faqen zyrtare në Facebook të këngëtares “rebele”, Adelina Ismaili e vërteton më së miri këtë fakt. /zeri/

https://www.facebook.com/AdelinaOfficiel/videos/10153617796422559/