Adobe lançon editorin e parë të videove për Android

Adobe ka filluar t’i kushtojë më shumë vëmendje për Android, dhe që vazhdoi edhe dje me lançimin e Premiere Clip, editori i parë i videove e sjellë në platformën e Google.

Premiere Clip në Android është shumë identike me Premiere Clip në iOS, i cili u lançua rreth kësaj kohe vitin e kaluar: është një editor i lehtë për t’u përdorur, por çuditërisht që ju lejon të mlidhni klipe, rregulloni pamjen e tyre, dhe të vini muzikë mbi to.

Techsot.Al raporton se për ata që nuk pëlqejnë shumë për të bërë editimin vetë, aplikacioni gjithashtu mund të vendosë automatikisht së bashku videot, duke bashkuar klipet tuaja.

Ashtu si në IOS, disa nga karakteristikat më mbresëlënëse të muzikës vijnë nga integrimi i saj me aplikacionet e të tjera Adobe. /techsot/