Aksident në magjistralen Prishtinë– Gjilan

Në magjistralen Prishtinë– Gjilan, në fshatin Llabjan, para 20 minutash ka ndodhur një aksident automobilistik.

Portalit Gazeta Liria, i janë dërgua disa foto ku tregojnë për veturat e aksidentuara.

Në vendin e ngjarjes janë parë Policia e Kosovë, dhe ambulanca. Aktualisht nuk dihet për numrin e të lënduarve dhe shkallën e lëndimit. Gazeta Liria

2