Ambasadorët evakuohen në një kthinë të Kuvendit

Gazi lotsjellës ka prekur edhe ambasadorët të cilët e kanë ndjekur seancën nga llozha e Kuvendit.

Ata më pas bashkë me disa deputetë janë evakuuar në hapësirat e Kuvendit sipër sallës ku mbahen seancat. Në foto shihen ambasadorët e SHBA’ve, Gjermanisë dhe Përfaqësuesi i BE’së Samuel Zbogar.