Anija fantazmë, ridel në det pas mbytjes dhe vazhdon rrugën

Kjo është anija fantazme Ruse, e cila lundron me vite rreth oqeanit Atlantik.

Ajo quhet Lyubov Orlova.

Askush nuk ka arritur te shpjegoje sesi kjo anije ka dale serish ne siperfaqe pas mbytjes, e per me teper te beje itenerarin e sakte qe ishte destinuar te bente!