Ann me foto tepër të nxehta (Foto)

Ann Kathrin Brommel është partnerja e futbollistit gjerman të Bajerit, Mario Gotze. Ajo ka një trup për të pasur zili dhe nuk ngurron ta shfaqë atë herë pas here, ashtu si ka bërë se fundmi me këto foto tejet të nxehta.

 

ann

c-29-fotogallery-1011810-imagegallery-imagegalleryitem-5-image

c-29-fotogallery-1011810-imagegallery-imagegalleryitem-7-image

c-29-fotogallery-1011810-imagegallery-imagegalleryitem-9-image

c-29-fotogallery-1011810-imagegallery-imagegalleryitem-16-image

c-29-fotogallery-1011810-imagegallery-imagegalleryitem-17-image