Ardit Gjebrea sqaron si ndodhi incidenti në mes Florit dhe Stines.

Gjatë emisionit E diela shqiptare, Ardit Gjebrea ka sqaruar incidentin mes Ernest Dukës dhe Flori Mumajesit.

Producenti i festivalit ka mbledhur disa nga finalistët e Këngës Magjike në ditën pas finales, për të folur për eksperiencën e këtij edicioni.

Ishte Endri Prift ai që më në fund ka vendosur të përmendë Florin, duke thënë se kënga e tij “Me fjalë të vogla” i është fiksuar në kokë tash e dhjetë ditë me radhë.

Me këtë rast, siç transmeton lajmi.net, Arditi ka zgjedhur të flasë, duke shpjeguar: “Derisa Flori po shkonte në veturën e tij, ai mbante një gotë në dorë dhe Stine ia ka goditur dorën, gjë që ka bërë që Flori ta shqepë ballin. Ai ka pasur nevojë për ndihmë mjekësore, për ta qepur plagën dhe ka shkuar në spital”.

Gjebrea ka shkuar për ta parë Florin menjëherë, por ai ka qenë në gjendje shumë të mirë e madje edhe kanë bërë shaka bashkë, teksa të tjerët po prisnin jashtë me ankth. Blic/