Arrestohet inspektori i Komunës së Prishtinës Salih Zyba

Mëngjesin e sotëm është arrestuar Salih Zyba anëtari i Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje njëherit shef i sektorit të Inspeksionit të Komunës së Prishtinës, Sali Zyba.

Ai është arrestuar brenda objektit të Komunës së Prishtinës dhe bashkë me të janë arrestuar edhe dy pjesëtarë të sigurimit të Komunës.