Ashtu si Përfaqësuesja e Kosovës, edhe Kombëtarja shqiptare ka zbuluar formacionin zyrtar.

Edhe pse pritej të ketë eksperimente në formacion një gjë e tillë nuk do të ndodh, pasi De Biasi iu ka besuar titullarëve.

Do të jenë vetëm Amir Rrahmani, Naser Aliji dhe Armando Sadiku që do të jenë shartues nga banka rezervë.

Ky është formacioni zyrtar i Shqipërisë i siguruar nga Telegrafi:

Berisha, Hysaj, Rrahmani, Cana, Gjimshiti, Aliji, Basha, Memushaj, Kace, Gashi dhe Sadiku. /Telegrafi/