Azem Syla po kërkohet për 30 milionë euro

Ka nisur herët një aksion i EULEX-it bashkë me Policin e Kosovës duke kërkuar deputetin e Partisë Demokratike të Kosovës, Azem Sylen ku dyshohet si udhëheqës i grupit kriminal në keqpërdorim të pozitës për biznese me toka shoqërore që i ka kushtuar dëme buxhetit të Kosovës rreth 30 milionë euro, mëson “zeri.info”

Po ashtu, “Zeri” mëson se aksioni ka të bëjë me rastin e  tokave në Veternik dhe Çakllavicë ku janë të përfshirë shqiptarë dhe serbë.