Bashkëshorti i Donika Kadaj-Bujupit: Ky është vendim politik

Naser Bujupi, bashkëshort i deputetës së AAK-së Donika Kadaj-Bujupi pas vendosjes së masës prej 30 ditësh paraburgim ndaj kësaj të fundit ka thënë se ky është një vendim politik dhe se do të bëjnë ankesë. /gazetaexpress/