Begzad Sinani: Nuk është i kënaqur me vartësit e tij

Përmes një postimi në faceboo, kryetari i Komunës së Kamenicës Begzad Sinani, ka bërë të ditur për opinionin publik se si vartësit e tij nuk e rrespektojnë orarin e punës.

Ai në vend që të marrë masa, ka zgjedhur që përmes komunikimit me publikun të i penalizoj ata.

Lexoni reagimin e plotë të Sinanit:

Sot 01.12.2015, Kamenice
Zyra e Kryetarit, ora 8:45
Zyret e ketyre udheheqesve te komunes, edhe pse eshte dite pune, dera ishte e mbyllur.
Zyret e mbyllura te ketyre usheheqesve:
– Nenkrytari i Kom. Fatmir Matoshi;
– Kryesuesi i Kuvendit. Bajram Dermaku;
– Shefi i Kabinetit. Lulzim Leci;
– Drejtori i Urbanizmit.Ilir Kastrati;
– Drejtori i Zhvill. Ekon. Fatmir Krasniqi.
TE NDERUAR QYTETAR VLESOJENI JU PUNEN E TYRE. A E MERITOJNE DHE A PO PUNOJME PER INSTITUCION DHE SHTET. MOS HARRONI KEMI PERGJEGJESI HISTORIKE.

begzad 1 begzad 2 begzad 3 begzad 5 begzad 6 begzada 4