Beshiktash-Skënderbeu, atmosferë vëllazërore në tribuna

Në ndeshjen ndërmjet Beshiktashit dhe Skënderbeut, në kuadër të Ligës së Evropës, ka pasur edhe dhjetëra shqiptarë në stadium.

Një gjë të tillë e konfirmojnë edhe këto fotografi, ku pos flamurit kombëtar dhe atij turk, është edhe flamuri i Kosovës.

Tiffo 1

Tiffo 2

Tiffo 3