Bie bora e parë në Kosovë (FOTO)

Sot ka filluar të bie bora e parë në Kosovë, raporton Gazeta Liria.

Pas një vjeshte të mirë ku qytetarët shijuan rreze të dilleit dhe temperatura të larta, sot bora ka filluar të bie nga agimi i ditës.. Afërsisht tri javë para se të futemi në stinën e dimrit, mëngjesi i sotëm i ka zbardhur nga bora i priti qytetarët e Kosovës nëpër të gjitha trevat e saj. /Gazeta Liria/

IMAG1821

IMAG1824

IMAG1823

IMAG1822

Processed with VSCO with f2 preset

IMAG1818