Bilall Sherifi: Nuk jemi përçarë, do të marrim pjesë në protesta

​Sekretari i Nisma-së për Kosovën, Bilall Sherifi i ka quajtur dezinfomata, lajmet që janë raportuar në media, se kjo parti do të distancohet nga protesta e Opozitës.

Nisma dhe aktivistët e saj, do të jetë pjesëmarrëse në Protestë ka deklaruar Bilall Sherifi.

“Tendenca e Pozitës që të përqoj Opozitën, nuk do të funksionoj. Opozita është më e bashkuar se kurrë”, ka deklaruar Sherifi.

“Organet të mos zbatojnë urdhëra politik, sepse ato e përshkallëzojnë situatën” ka përfunduar Sherifi.express.