Bllokon trafikun duke kërcyer nudo sipër kamionit, ndalohet shoferja (Foto)

Një ngjarje e rrallë ka ndodhur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku policia ka ndaluar një shofere kamioni.

Arsyeja? Kërcente nudo sipër kamionit.

Ajo ndaloi kamionin në rrugë, hipi sipër tij dhe për rreth dy orë kërcente mbi kamion.

U desh ndërhyrja e policisë që ajo të zbritej poshtë dhe të zhbllokohej rruga.