Blogerja shpjegon si ta mbani lëkurën të butë duke u lyer me spermë (Foto)

Një blogiste bukurie, e cila ka mbi 150 mijë ndjekës në rrjetete sociale, po promovon një qasje të zakonshme për kujdesin e lëkurës, duke e lyer fytyrën e saj me SPERMË!

Mamaja beqare e dy fëmijëve dhe ish modelja Tracy Kiss tha se duke aplikuar këtë kozmetik pa kosto ajo arrin ta mbajë lëkurën të butë dhe të ketë një pamje të shëndetshme.

1_1447313599-6939331

2_1447313602-5226729

3_1447313605-8582650

4_1447313608-7775089