Boshnjaku ‘magnetik’

Një 56 vjeçar nga Bosnja ka thënë se posedon një energji të veçantë. Në foto shihet se ai mund të mbajë në trup edhe gjëra që nuk janë të metalta.

Muhubija Buljubasic, një 56 vjeçar nga Bosnja dhe Hercegovina pretendon se para pesë vitesh e ka zbuluar se atij i ngjiten në trupin e tij objekte për shkak se rrezaton një energji të veçantë. Por objektet nuk duhet të jenë të metalta: ato mund të jenë telefona ose edhe telepilotë.