Cako për qeverinë Rama: Sikur të kishin bërë vezë floriri në dy mandate, duhen larguar

I ftuar në “Ora e Betit”, ai tha se qeveria socialiste duhet të largohet pas dy mandatesh porse nënvizoi se Rama ka peshë te Soros.

Cako: Sikur të kishin bërë vezë prej floriri në dy mandate duhen larguar me çdo kusht, shqiptarët duhet ti largojnë aq më tepër që janë shërbëtorë të një elite të vogël ndërkombëtare. Rama është njëri me grada të larta dhe shumë i besuar te George Soros, ai e mëson. Ka axhendë të tmerrshme mbarëbotërore, shpopullimi i njerëzve dhe pakësimi i botës nga 8 mld në 5 mld. Nëse këtu vijnë bangladeshasit është një ngjarje e tmerrshme.