Çfarë thonë nëna dhe babai i Rafet Ramës për kandidaturën e tij

Nëna e kundërkanditati të Hashim Thaçit, ka thënë për Klan Kosovën se nuk do që djali i tij të zgjidhet president.

Dëshira e saj është që Hashim Thaçi të zgjidhet president i republikës, derisa babai i Rafet Ramës po e pret me gëzim që djali i tij të zgjidhet president.