“Challenge Cup” Short i pamëshirshëm për KH Shqiponjën

Vërtet KH Shqiponja nuk ka pasur fat në të 8-ën e finales ku për kundërshtar do të ketë ekipin spanjoll Rocasa Gran Canaria ACE.

 Mirëpo nuk duhet të demoralizohen si skuadër dhe me shpresë që kryesia e KH Shqiponjës t’i bëjë edhe disa përforcime dhe të paraqitet ashtu siç është më së miri dhe ta prezantojë shtetin tonë ashtu siç i ka hije sikur që eliminojë ekipin maqedonas, presim që këtë ta bëjë edhe kundër ekipit spanjoll Canarina.

Ndeshja e parë zhvillohet në Gjakovë me datë 09-10.01.2016 kurse ajo kthyese pas një jave në Spanjë.