Çka ndodhë kur Adele konkurron në garën “Kush i përngjanë Adeles më shumë?” [Video]

Adele është njëra ndër këngëtaret me zërin më të bukur në botë. Ajo tani më me miliona fansa të cilët, përveç që i dëgjojnë këngët e saj, ata mundohen edhe t’i përngjajnë asaj, si nga pamja ashtu edhe nga zëri.

Duke e ditur këtë fakt televizioni BBC ka organizuar një kopeticion të rremë me temën se “Kush i përngjanë Adeles më shumë?”, ku pjesë e kësaj garës ka qenë edhe vetë këngëtarja. Natyrisht ajo ka marrë pjesë si e maskuar dhe me emër tjerë.

Se çka ndodhë në më pastaj ndiqeni videon.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OHXjxWaQs9o&w=560&h=315]