Çorapet revolucionare me bazë nga letra, që ndalojnë erën e keqe

Prodhuesit japonez pretendojnë se i kanë prodhuar një palë çorapë që ndalojnë misterin e erës së keqe të këmbëve.

Coretex që janë prodhuar nga fibrat Washi, letër tradicionale japoneze, e cila është gjetur se është antiseptike dhe nuk mbledhë masë me erë.

Struktura e materialit, nuk i lë vend djersës baktereve apo materieve tjera, që mbajnë erë, transmeton Telegrafi.

Çorapet revolucionare me bazë nga letra qe ndalojne eren e keqe foto 2

Këto çorape që kanë gishta të ndara, janë krijuar të punojnë si deodorant, absorbues i djersës, kontrollues i lagështisë dhe bllokues i rrezeve ultra vjollcë. /Telegrafi/