Dardan Mulliqaj ndal dhe e djeg veturën zyrtare (VIDEO)

Dardan Molliqaj dhe aktivistë të tjerë kanë vazhduar me dëmtimin e automobilave zyrtarë në rrugët e Prishtinës.

KTV ka siguruar një video në të cilën shihet aktivistët e opozitës teksa largojnë një person zyrtar nga automobili zyrtar dhe menjëherë nisin shkatërrimin e atij automobili.

Ngjarja ka ndodhur në afërsi të Katedrales. /koha/

https://www.facebook.com/portalikohanet/videos/416839438506267/