De Biasi mund të drejtoj Kosovën

Gianni de Biasi e ka pranuar se mund të drejtojë edhe Kosovën një ditë

Përzgjedhësi i Shqipërisë, Gianni de Biasi ka thënë se në të ardhmen mund të drejtojë edhe përfaqësuesen e Kosovës.

Ai tha se ka shumë miq kosovar dhe se kurrë nuk mund të thuash kurrë për asgjë.

“Ndoshta, pse mos të drejtojë Kosovën. Kam shumë miq në Kosovë dhe kurrë mos thuaj kurrë”, ka thënë De Biasi gjatë konferencës për media. /Express/