Dekorohet Prishtina (Foto)

Sheshet e Prishtinës: “Ibrahim Rugova”, “Skenderbeu”, “Nënë Tereza” dhe “Zahir Pajaziti” që shtrihen në të njëjtën rrugë, janë dekoruar për festat e fundvitit.

Dritat dekoruese që u vendosën nga komuna e Prishtinës për festat e fundvitit, i japin kryeqytetit pamje festive dhe mjaft tërheqëse për fotografi.

Më poshtë keni disa fotografi nga atmosfera në kryeqytet./koha/