Demolohen veturat e deputetëve (Foto)

 

Veturat

Dhuna në parlament ka reflektuar edhe në parkingjet e organit ligjvënës të Kosovës. Disa nga veturat e deputetëve të Kosovës janë dëmtuar nga protestuesit.

Veturave u janë thyer xhamat dhe janë dëmtuar nga hedhjet me gurë, ndërsa shumë prej tyre janë bërë edhe më ngjyrë.

Vet 1