Deputetët e AAK shkojnë te Pallati i Drejtësisë për t’i dhënë mbështetje Donikës[Foto]

Tashmë kanë nisur të mblidhen te Pallati i Drejtësisë në mbështetje të koleges së tyre të arrestuar Donika Kadaj Bujupi Deri më tani, te Pallati i Drejtësisë kanë shkuar deputetja Time Kadriaj, Teuta Haxhiu, Jahja Lluka, Ahmet Isufi dhe asistenti i Donikës Argjend Zejnaj. Ata kanë hyrë brenda ndërtesës. Time Kadriaj ka thënë se po hyjnë vetëm për të marrë informacione./gazetaknn/

1

2

3

4

5

6